Waarschijnlijk is de horeca weer, zoals de Fransen zeggen, Le Jacques. Beetje jammer weer om dit te lezen. Als er ergens flink aangepakt wordt in verband met corona, dan is het daar wel. Ik ben ook vaak zat ergens wezen eten, maar ook nooit gebeld of gemaild met de melding dat er een besmetting was.
Als er ergens eens kritisch naar gekeken moet worden zal het de winkels moeten zijn. Sluit maar eens winkels als Action, Van Cranenbroek, Kruidvat, daar is het meestal al bij de minste drukte chaos en drama. Daarnaast mag er ook wel eens kritisch gekeken worden naar supermarkten. Karretjes worden niet goed schoongemaakt (constant hetzelfde doekje als er al wat gedaan wordt), geen eenrichtingverkeer, kletsende vrouwen in het midden van het gangpad en al vanuit de directie een toezegging dat het mondkapjesadvies niet verplicht is in de winkels. Maar ja dat zijn nou eenmaal de grote jongens die de politiek in de broekzak heeft. Een kleinere horecaondernemer hebben ze minder last van, vooral ook omdat de horecabond een ruggengraat heeft die net zo sterk is als een noedel.
Zo, dat is dan ook weer even van mij af geschreven.